Menyer – Vår typ av mat

Ett modernt kök med höga smaker med fokus på nordiska smaker i synnerhet och med inspiration av världen. Vår ambition är att maten ska vara fantastisk, vara hållbar för miljön och anpassas efter era önskemål.

Exempelmenyer

”Streetfood”/Eventmat:

Softbuns med friterad frasig zucchini alt. Långkok glazerad fläsksida med sojamajonäs, morot, gurka, picklad rödlök. Serveras med kimchisallad i takeaway tallrikar.

Wraps med mörbakad kyckling, krispig minigemsallad, rostad rödkål, cocktailtomater, chilimajonäs och picklade rotsaker

Grillad egenrullad burgare med sesambrioche, rostad potatis, morot och kål coleslaw

Glasshow gjord på flytande kväve

Bröllopsmenyer

Förrätter:

Inkokt lax – Morotskräm – Dressing på rostade valnötter, inkokt rödlök, citronconfit, gräslök och olivolja – sallad på morotsjulienne och vattenkrasse

Ceviche på vit fisk – Handskalade räkor – Gurka, chili, mango och minigemsallad – Friterad softbuns och avocadokräm

Carpaccio på kalventrecote – Friterad kapris – Ramslökspesto – Lagrad getost – Inkokt havtorn

Varmrätter:

Långbakad lammrostbiff – Rostad grön sparris – Semitorkad tomat – Lammsky smaksatt med portvin

Dillbakad torsk – Skaldjurssås – Potatisrulle med prästost och örter – Rostad knippmorot och sockerärtor

Friterad potatiskrokett – Picklad shitaki – Blomkålspure smaksatt med tryffel – Blomkålscrudite med plockade örter och blommor – Små söta tomater

Desserter:

Hallon pannacotta – Torkade hallon – Passionfrukt

Bakad chokladterrine – Jordgubbsmarmelad – Rostad vit choklad – Vaniljchantilly

Osttallrik med utvalda ostar, hembakat fröknäcke och päronmarmelad

Bufféer